Halkbank Esnaf Kredi Desteği Başvuruları Başladı.


Halkbank Kredi Desteği Açıklaması, Halkbank, Cumuhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamasının ardından bugün yaptığı açıklama ile 2019 yılının ilk 3 ayında Esnafa 10 Milyar Lira Kredi Desteği sağlayacağını duyurdu.


Halkbank Kredi Desteği Açıklaması, Halkbank, Cumuhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasının ardından bugün yaptığı açıklama ile 2019 yılının ilk 3 ayında Esnafa 10 Milyar Lira Kredi Desteği sağlayacağını duyurdu.

HALKBANK ESNAF KREDİ DESTEĞİ BAŞVURULARI BAŞLADI.

Halkbank Esnaf Kredi Desteği başvurularının bugün (9 Ocak) itibari ile başladığını 2019 yılında verilecek toplam 22 Milyar tutarındaki Esnaf Kredi Desteği'nin yılın ilk üç ayında 10 Milyar olmak, diğer dönemlerde de 12 Milyar tutarında artı Esnaf Kredi Desteği Paketini kullandıracaklarını ifade etti.


Halkbank açıklamasında 2019 yılı tamamında Esnaf ve Sanatkarlara 22 Milyar TL Esnaf Kredi Desteği sağlayacak.

Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan açıklamasında;

Yeni umutlarla başlanan 2019 yılına özel olarka geliştirilen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın duyurduğu Esnaf Kredi Programı ile yaklaşık 350.000 esnafa ulaşacaklarını söyledi.

Arslan, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği’ne (TESKOMB) bağlı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri (ESKKK) kefaletiyle, kooperatiflerin bulunmadığı yerlerde ise Bankamızca doğrudan kredi kullandırmak suretiyle tüm esnaf ve sanatkarlarımıza ulaşarak Esnaf Kredi Desteğini kullandıracaklarını belirtti.

Yorum Gönder

0 Yorumlar